Centrum Bijzondere Implantologie

Het Centrum Bijzondere Implantologie (CBI) is een sub-discipline van de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA), een sfeervolle en moderne afdeling in ziekenhuis de Tjongerschans te Heerenveen. De afdeling is voorzien van alle mogelijk denkbare ‘hightech’ apparatuur, zoals een eigen ConeBeam CT voor driedimensionale röntgen opnames, een intraorale gebitsscanner, apparaten voor het reinigen van implantaten (Fluxion, EMS airflow) en een apparaat voor beeldnavigatie (X-Guide). De afdeling is ontworpen en ingericht door architect Bart Vos.

Nascholing tandartsen

Naast het beoefenen van implantologie verzorgt het CBI reguliere nascholing en cursussen voor tandartsen en tandarts-specialisten. Dit is een essentieel kwaliteitskenmerk van het CBI.  

De kliniek is op werkdagen geopend van 8.00 uur tot 16.30 uur. Nascholing en besprekingen worden buiten kantooruren gehouden. Voor spoedgevallen zijn we tot 17.00 uur rechtstreeks bereikbaar (T. 0513 685 320), daarnaast 24x7 via de centrale receptie (T. 0513 685 685).

Beleef de kliniek

CBI staat garant voor een uitermate patiënt vriendelijke behandeling Maak een afspraak

Maak een afspraak