Voortand vervangen – Meteen Door!

In geval van een traumatisch verloren gaan van een voortand, zoals bijvoorbeeld bij sportongevallen, bieden wij een 'state of the art' behandelprocedure met het mooiste en meest voorspelbare eindresultaat. Direct na het verloren gaan van de voortand, of na het verwijderen van het achtergebleven deel van de tand, wordt in de lege tandkas een implantaat geplaatst. Aansluitend wordt direct een tand op het implantaat aangebracht. Op deze wijze is de kans op een esthetisch fraai eindresultaat het grootste, en wordt voorkomen dat tandvlees of botweefsel onnodig verloren zal gaan.

Recent wetenschappelijk onderzoek naar deze behandelwijze laat zeer goede resultaten zien, welke overeenkomen met onze jarenlange eigen klinische resultaten.

Onze kliniek is één van de topreferente klinieken in Nederland, die vanaf het begin voor deze specialistische behandeling zijn geselecteerd. Ervaring en expertise is de enige garantie voor een sucessvolle en onzichtbare vervanging van een voortand. In geval van een ernstige traumatische beschadiging van een voortand zijn we 24x7 bereikbaar voor advies en behandeling (app 06 53 485 839).

CBI staat garant voor een uitermate patiënt vriendelijke behandeling Maak een afspraak

Maak een afspraak