Laura Numan

Laura Numan

Laura Numan is in 2017 afgestudeerd als mondhygiëniste in Groningen. Tijdens haar studie heeft zij de specialisatie kindertandheelkunde succesvol afgerond. Na haar afstuderen heeft zij 3,5 jaar werkervaring opgedaan in de algemene tandartspraktijk. Gedurende deze periode heeft zij ruime ervaring opgedaan in de parodontologie en implantologie. Naast haar werkzaamheden als mondhygiënist is zij ondernemer en runt zij een webshop in mondzorgproducten (link).

In 2020 is zij als mondhygiëniste gestart in het multdisciplinaire team van het CBI. Hier is zij actief betrokken bij het inventariseren en optimaliseren van de parodontale conditie voorafgaand aan implanteren. Zij is tevens centrale speler in de nazorgfase: aanpassen van provisionals, wondcontrole en specifieke mondhygiëne instructie. Tot slot verricht zij nul-metingen na plaatsen van de suprastructuur op het implantaat en verzorgt zij aansluitend - indien dit niet plaats vindt bij de verwijzer - reguliere periodieke implantaatcontroles conform KiMo-richtlijnen.

Ze verricht gebitsreinigingen bij algemene-, implantologie- en focus patiënten. Daarnaast behandelt ze parodontitis, peri-implantaire mucositis en peri-implantitis volgens de meest recente inzichten en met state-of-the-art behandelmethodes (reiniging met handinstrumenten, EMS-airflow en pocketirrigatie met Fluxion van GumCare).

CBI staat garant voor een uitermate patiënt vriendelijke behandeling Maak een afspraak

Maak een afspraak