Klikgebit

Wanneer uw kunstgebit los begint te zitten of wanneer u alle tanden en kiezen heeft verloren kan een klikgebit een goede oplossing voor u zijn. Een klikgebit is een soort kunstgebit dat wordt bevestigd aan kunstwortels (implantaten) die in uw kaak worden aangebracht. Hierdoor krijgt u een gebit dat zeer natuurlijk aanvoelt, stevig vast klikt op de implantaten, gemakkelijk schoon te maken is en wat jaren mee kan gaan. Een behandeling voor een klikgebit kan complex zijn en dient daarom uitgevoerd te worden door specialisten op het gebied van implantaten en klikgebitten. Bij het Centrum Bijzondere Implantologie (CBI) Heerenveen weten we als geen ander dat elk gebit uniek is en elke behandeling om een specifieke aanpak vraagt. Bij onze experts is een behandeling voor uw klikgebit daarom in goede handen.

Procedure voor een klikgebit

In uw kaak worden eerst implantaten geplaatst. Dit zijn kunstwortels gemaakt van het uiterst lichaamsvriendelijke materiaal titanium. Op deze implantaten wordt een constructie gemaakt waar het klikgebit op vast ‘geklikt’ wordt. Het aanmeten en vervaardigen van uw klikgebit wordt zodanig gedaan dat dit goed past bij uw uiterlijk en een goede functie garandeert, zodat u comfortabel kunt genieten van uw nieuwe klikgebit.

Voordelen van een klikgebit

Een klikgebit heeft vele voordelen. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste voordelen:

Meer informatie over klikgebit?

Wilt u graag meer weten over een klikgebit? Heeft u nog vragen als ‘wordt een klikgebit vergoed door mijn zorgverzekering?’ en ‘is een klikgebit een goede optie voor mij?’. Wij geven hier graag antwoord op. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken.  

 

Centrum Bijzondere Implantologie

Thialfweg 44, 8441 PW Heerenveen,
Postbus 10500, 8440 AM Heerenveen
T. 0513 - 685 685, info@cbi-heerenveen.nl