Gebitsrenovatie

Is uw gebit door de jaren heen geleidelijk steeds verder verzwakt of bijvoorbeeld bij een ongeluk opeens ernstig beschadigd geraakt? U kunt dan de wens hebben om uw gebit stap voor stap weer te herstellen of zelfs in een keer te vervangen door een volledige brug op implantaten. Dergelijke behandelingen zijn vaak complex van aard en vragen om uitgebreide expertise. Wanneer uw eigen tandarts geen passende oplossing meer kan bieden, zijn wij graag bereid om het herstel van uw gebit (geheel of gedeeltelijk) op ons te nemen. Vaak werken wij samen met uw tandarts, in sommige gevallen verzorgen wij op verzoek de gehele behandeling. CBI Heerenveen heeft zeer ruime ervaring met zowel routine als specialistische gebitsrenovaties. Uw gebitsrenovatie is daarom bij CBI Heerenveen in goede handen!

Wat is een gebitsrenovatie?

Een gebitsrenovatie is een complete behandeling van een verzwakt gebit. Wij richten ons hierbij dus niet op een enkele tand of kies, maar juist op uw hele mond. Hiervoor stellen wij een totaal behandelplan op. De gebitsrenovatie kan op vele manieren. Zo kunnen wij een klikgebit voor u aanmeten, kronen en bruggen plaatsen op uw eigen tanden, kronen en bruggen plaatsen op implantaten of een behandeling waarbij alle tanden en kiezen worden vervangen door een vaste brug op minimaal 4 implantaten (ook wel bekend als een all-on-4 behandeling). Zo geniet u de komende jaren weer van een gezond en mooi gebit!

Gebitsrenovatie voor mij?

Soms vraagt het herstellen van een beschadigd gebit een uitgebreide  behandeling door een professioneel team. Een slecht gebit kan vele oorzaken hebben. Gebitsrenovatie kan een uitkomst bieden bij de volgende oorzaken van een slecht gebit:

Gebitsrenovatie

Wilt u meer weten over een gebitsrenovatie bij CBI Heerenveen? Neem contact met ons op voor een kennismaking.

 

 

Centrum Bijzondere Implantologie

Thialfweg 44, 8441 PW Heerenveen,
Postbus 10500, 8440 AM Heerenveen
T. 0513 - 685 685, info@cbi-heerenveen.nl