All on 4, de moderne oplossing voor alle ontbrekende tanden!

Is uw gebit door de jaren heen steeds verder verzwakt of aangetast en wilt u graag een goede oplossing? Met een all-on-4 behandeling kunt u in één dag geholpen worden en gaat u dezelfde dag al naar huis met een nieuw (tijdelijk) gebit. Door implantaten strategisch te plaatsen in uw gebit kan direct al voldoende stevigheid worden gecreëerd en kunnen de implantaten een brug dragen. De volgende dag kunt u al eten en genieten van uw nieuwe gebit. CBI Heerenveen is gespecialiseerd in all-on-4 behandelingen.

Elke mond en ieder mens is uniek en hier sluit de behandeling van CBI Heerenveen bij aan. Als een all-on-4 behandeling in uw geval niet goed mogelijk is, hebben wij altijd een alternatieve oplossing waarmee voorkomen wordt dat u (tijdelijk) met een losse gebitsprothese moet lopen. 

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling bespreken wij met u de behandeling en maken we samen met u de juiste keuzes. Ook zullen wij een ConeBeam CT, gebitsafdrukken en een beetregistratie maken, om de behandeling voor te bereiden zodat deze voorspelbaar zal verlopen.
De all-on-4 behandeling zullen wij in één dag uitvoeren. We beginnen met het trekken van de eventueel nog aanwezige tanden en kiezen en het verwijderen van achtergebleven ontstekingsresten. Hierna zullen wij de implantaten plaatsen en wordt het tandvlees gehecht. Aansluitend kunnen wij, na enige voorbereiding, de tijdelijke brug op de implantaten vastzetten en kunt u naar huis met een nieuw vast gebit. Thuis moet u nog enkele dagen medicijnen innemen voor een optimale genezing. Na enkele maanden wordt de tijdelijke constructie vervangen door de definitieve brug.

De voordelen

Een all-on-4 behandeling heeft verschillende voordelen:

Meer informatie

CBI Heerenveen heeft veel ervaring met all-on-4 behandelingen. CBI weet als geen ander dat elk gebit en elk gebitsprobleem uniek is en een andere aanpak vereist. Wilt u meer weten over een all-on-4 behandeling bij CBI Heerenveen? Neem contact met ons op voor een kennismaking! 

 

Centrum Bijzondere Implantologie

Thialfweg 44, 8441 PW Heerenveen,
Postbus 10500, 8440 AM Heerenveen
T. 0513 - 685 685, info@cbi-heerenveen.nl